This. Was. RDC Blog.

This Was RDC Blog | RDC Blog

Hier zit ik dan. Achter mijn PC. Blogpost numero octavo aan het schrijven. De tijd vliegt zo snel voorbij. Wat twee maanden geleden een opdracht was waarvan ik dacht: “WOW, hoe ga ik dat fixen?!” zit er alweer op.

8 blogposts en 5 vlogs verder ...

We zijn nu 8 blogposts en 5 vlogs verder. En ik moet eerlijk toegeven: iets waar ik in het begin tegenop zag, heb ik nu de microbe van te pakken. Met heel veel plezier deel ik jullie dus mee: dat RDC Blog blijft verdergaan! Natuurlijk, zal de frequentie minder zijn dan de afgelopen maand ’n half. Ik ga vooral vloggen/bloggen wanneer ik naar een musical/theater/concert ga.

Maar ...

Er is altijd een maar! Zoals sommige, al dan niet, weten. Ik sta vlak voor de examens. Dat wil zeggen dat ik momenteel iets minder tijd heb om te vloggen en te bloggen. De dag na mijn laatste examen vertrek ik ook meteen op reis, maar ik heb beslist daarrond een vlog te maken! Reizen is een heel groot aspect in mijn leven, en daar wil ik jullie ook mee naartoe nemen! 

De afgelopen vlogs en blogs waren namelijk specifiek gericht op musical en theater. Ik heb er voor gekozen in de toekomst iets ruimer te denken, en jullie meer een inkijk geven in mijn andere interesses. 

Hebben jullie nog ideetjes of dingen die jullie willen zien? Laat het me zeker en vast weten in de reacties of via de contact pagina! Maar nu … een kleine pauze. Ik kan jullie dit wel al meedelen … woensdag 03 juli komt de eerstvolgende blogpost terug! De week daarop, woensdag 10 juli komt de volgende vlog! TOT DAN?!

Veel liefs | RDC Blog
Deel dit bericht op sociale media:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *